Debut i 145!

De två senaste veckorna har det varit tävlingar i vackra Henriksdal. Bella har gått 135 – 135 och My Charley 140 – 140 – 145. Bella har hoppat fantastiskt bra. Två nedslag i första 135 då hon var lite väl exhalterad över att komma ut på första utomhustävlingen, samt ett nedslag i den andra 135an då vi kom lite stort in i kombination och fick trångt ut. Hon går med mycket självförtroende och känns säker på sig själv trots höjden vilket är jättekul, då jag även provade rida lite mer framåt och svänga lite tajtare. Hon har tidigare överhoppat sig väldigt mycket vilket gjort att högre hinder blivit svårt och jobbigt för henne, varpå modet har fallit lite. Nu känns hon otroligt stark i kroppen och hon hoppar lätt och avslappnat.

Bella e Congress - Lancer III
Bella, 135. Bild: Kronholm foto

Charley har hoppat jättefint i alla sina klasser! Bland annat felfri och placerad 5a i 140. Dessutom debuterade vi 145!! Debut för både Charley och mig. Lång och stor bana med 16 språng. 3 nedslag som jag tar på mig och lägger på vårt rutinkonto, men är så nöjd!! Charley hoppade fantastiskt! Var galet högt och jag vågade knappt titta på hinderna medan jag gick banan… Vilken resa vi har gjort, Charley och jag. Mycket upp och ner och vi har fått börja om flera gånger, men nu känns det som om vi litar på varandra. Är så glad över min vackra fux! Och nu har jag tävlat svår klass i både hoppning och dressyr – hur coolt är inte det!?

My Charley e Callahan - Dardel
My Charley e Callahan - Dardel
My Charley, 145. Bild: Kronholm foto