Hästar till salu

Med stallet fullt av fina hästar finns det oftast någon till salu. Tveka inte att höra av dig för mer information eller eventuella frågor.

Chill'in

”Chille” är en vacker häst med mycket utstrålning och med ett fantastiskt temperament! Han är en egen uppfödning född -12 e Chin Top – Dardel – Brabant. 

Chille har vinster och placering till och med Msv A dressyr och är startad PSG. Även tävlad 115 hoppning och tycker det är väldigt roligt att hoppa, där han hoppar allt du styr på och inger en trygg känsla. 

Han är en trygg och stabil häst som är mycket snäll i all hantering, rida ut på etc. Kan bli lite spänd och tycka det är läskigt om ryttaren saknar balans, men skulle aldrig hitta på något dumt. Enkel att ha med sig på nya platser. Hans namn är väldigt passande för honom då han är cool i temperamentet och stressar inte upp sig i onödan. Opererades för struppipning när han var 6 år och har efter det inte haft några problem.

 

Säljes på grund av tidsbrist och att vi behöver minska ner på hästarna. Skulle passa utmärkt som en rolig läromästare för den som vill ha en fantastisk kompis att träna och lära sig på, och/eller children/junior häst då han i dagsläget gör sig allra bäst i MB klasser. Rids av mindre och yngre ryttare utan problem.

Röntgad.