Träning

Dressyrträning för Mollis Persson, en enormt uppskattad B-tränare inom dressyr. Hon är dessutom utbildad GP-domare och har tävlingsmeriter till och med svår dressyr, med mycket erfarenhet av olika sorters hästar. Att se problem och hitta lösningar till dem är något av hennes expertis.

Mollis tar emot elever på alla utbildningsnivåer och oavsett gren. Hennes mantra är att bygga de grundstenar som krävs för all typ av ridning, och mycket fokus ligger på att få hästen både fysiskt och psykiskt lösgjord.

Bland annat blev hon tack vare sina elever utnämnd till årets dressyrtränare 2017, vilket du kan läsa om här!

Lotta, utexaminerad Ridlärare SRL I och med tävlingsmeriter till och med svår dressyr och 1.40 hoppning, erbjuder i mån av tid även hoppträning.

Tillridning/tävling/försäljning

Vill du sälja din häst, få den tävlad eller behöver du hjälp med att komma vidare i utbildningen?

Vi erbjuder tillridning och/eller försäljning av din häst inom både hoppning och dressyr. Möjlighet till att vi tävlar din häst finns också vid intresse. Tillsammans har vi flera års gemensamma erfarenheter till och med svår dressyr och 1.40 hoppning, och kan således erbjuda en helhetslösning. 

Kontakta oss gärna så vi gemensamt kan komma fram till en lösning som passar oss alla. Självklart vill vi att alla inblandade ska vara nöjda med upplägget.

Inridning av din unghäst kan erbjudas i mån av tid och plats.

Stallplats på Nytofta

En stallplats hos oss på Nytofta innebär ett trevligt stallgäng, stora hagar och hästvänliga boxar i ett ljust och luftigt stall. Personerna på Nytofta hjälper tillsammans åt att skapa en öppen och gemytlig miljö där det är lätt att trivas. I stallet finns faciliteter såsom uppvärmd sadelkammare med larm, dusch/toalett och spolspilta.

Dessutom finns här ridhus med fibersand, inhägnad utebana, hinderpark och fina uteridningsmöjligheter. Mer om det finns att läsa under anläggningen.